Bestorante nettbutikk

Bestorante tilbyr bedrifter en enkel, rask og kostnadseffektiv måte å åpne nettbutikk for en restaurant på, hvor kundene kan bestille og betale maten sin med mobile enheter og nettlesere. 

Restorante er Restolution-restaurantsystemets innebygde nettbutikk, som kan tas i bruk direkte fra egen Restolution-administrasjonstjeneste. Velg bare de produktene du vil ha, legg inn produktbilder og publiser den nye nettbestillingskanalen. 

Tjenesten inneholder bl.a. følgende egenskaper: matbestillingsfunksjoner, forhåndsbetaling av bestillinger på nettet samt administrering av hjemmelevering. Tjenesten er integrert i Restolution-kassesystemet, som gjør det lettere å administrere bestillinger som kommer inn, opprettholde lageret og føre regnskapet.

Selvbetjenings­bestilling

Du får et moderne og dynamisk brukergrensesnitt til kundenes bruk, som fungerer fint både på mobiltelefonen og pc-en. 

Velg bare rettene du vil selge, legg inn noen delikate bilder av dem, og du har en nettbutikk for restauranten som straks er klar, hvor kundene kan forhåndsbestille mat for henting eller levering. 

Bestorante selvbetjenings­kasse

Når du har tatt i bruk Bestorante-nettbutikken, har du samtidig også utført alt det arbeidet du trenger for å kunne ta en fullstendig selvbetjeningskasse i bruk.

Nettbutikken er planlagt slik at man kan danne en selvbetjeningskasse av den, som er planlagt for forbrukere. Flott utstyr og betalingsterminal skaper en funksjonell helhet.

Installations

Cash register installations

Payment terminal installations