Produkt­styring

Restolution-systemet gjør det mulig å opprettholde nøyaktige produktoppskrifter på de produktene du ønsker. Du kan følge med på lagersituasjonen til produktene du ønsker og bygge mer nøyaktige porsjonsoppskrifter.

Produktadministrasjonen gjør det mulig å administrere produktegenskapene til alle produktene du selger samt måten de presenteres på for de ansatte.

Oppfølging av salget 

Restolution samler alle salgsopplysningene dine på ett sted. Du kan gå gjennom kvitteringene umiddelbart etter salgshendelsene, se på utviklingen av salget i sanntid og analysere de oppsamlede opplysningene svært detaljert ved hjelp av rapporteringen. Ved behov kan du sende kvitteringen i pdf-format per e-post til kunden.  

Gjennom den omfattende rapporteringen får du opplysninger om restaurantens nøkkeltall og servitørenes salgsaktivitet. Du kan velge ferdig fastsatte tidsintervaller for rapporten eller frie intervaller fra hele brukerhistorien.

Rapportene kan bestilles regelmessig på egen e-post, eller du kan undersøke dine egne rapporter på mobiltelefonen eller nettbrettet ved hjelp av Restolution-applikasjonen.

Lager­styring

Ved behov kan du få en elektronisk fraktbrevtjeneste som hjelp til lagerstyringen og planleggingen av dekningsbidraget. Ved hjelp av denne tjenesten er det enda lettere å opprettholde lageret enn tidligere.

Restolution-systemet støtter multilagre og gir til og med muligheten til lagerdefinering på produktspesifikt nivå. Du kan også opprettholde et sentrallager og utføre overføringer mellom lagrene eller til og med mellom flere restauranter.

Ved hjelp av lagerstyringen går ordningen av inventar, oppfølgingen av innkjøp og beregningen av dekningsbidrag nesten av seg selv.

Kunde­oppfølging

Kunderegisteret identifiserer kundene dine, og du kan for eksempel benytte opplysningene i markedsføringen.

Gjennom administrering av medlemskunder kan man forbedre engasjementet hos egne kunder ved hjelp forskjellige medlemsprogram og bonuser. Man kan gi kundemedlemmene en personlig QR-kode eller annen ID.

Til personalets måltider kan man bruke kompensasjonsegenskapene for fakturering. Det er også mulig å få ladbare saldokort med lommebokfunksjon til kundeoppfølgingen.

Gi kundene dine et stempelpass, forhåndsbetalte måltider, en virtuell lommebok eller for eksempel et tidsinnstilt kaffepass.

Nett­butikker

BESTORANTE er Restolution-kassetjenestens innebygde flerkanals nettbutikktjeneste.

Man kan ta Restorante i bruk direkte fra sin egne Restolution-administrasjonstjeneste. Velg bare de produktene du vil ha, legg inn produktbilder av dem og publiser den nye nettbestillingskanalen.

En nettbutikk som er integrert i et kassesystem gjør det lettere å administrere bestillinger, opprettholde lageret og føre regnskapet. Du kan administrere alle salgskanalene fra én kasse!

Installations

Cash register installations

Payment terminal installations