Tilaa suoraan pöydästä QR-koodin avulla - Restolution
|
|

Tilaa suoraan pöydästä QR-koodin avulla

QR-koodien käyttö ravintoloissa yleistyy kovaa vauhtia, eikä ihme. Asiakkaat voivat tilata ja maksaa ruoka- ja juomaostokset suoraan pöydästä, mikä parantaa asiakastyytyväisyyttä sekä helpottaa henkilöstön kiirettä.

Yhdeksi suurimmista eduista nousee ajan säästö. QR-koodien avulla asiakkaat voivat tehdä tilauksensa nopeammin ja tehokkaammin suoraan pöydästä ilman jonotusta ja odottamista. Tämä tarkoittaa, että ravintolat voivat palvella asiakkaitaan nopeammin, mikä luonnollisesti kasvattaa asiakastyytyväisyyttä. Myös virheet tilauksissa vähenevät, kun asiakkaat tekevät tilauksensa itse tarjoilijan sijaan.

QR-koodien avulla ravintolat voivat kerätä dataa asiakkaistaan, kuten tietoa heidän tilausmääristä, mieltymyksistä ja käyttäytymisestä. Tämän tiedon avulla ravintola voi kehittää valikoimaa ja palvelua tulevaisuudessa.

Sähköinen tilaus on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto. Sen sijaan, että ravintolat käyttäisivät perinteisiä ruokalistoja, asiakkaat voivat skannata QR-koodin ja nähdä valikoiman suoraan älypuhelimeltaan. Tämä vähentää paperijätettä ja auttaa ympäristöä.

QR-koodin käyttö helpottaa ravintolan arkea. Henkilökunnan tarve vähenee ja aikaa vapautuu muiden asioiden tekemiseen. Lisäksi virtualiset ruokalistat on helppo päivittää maksutta aina, kun se on ajankohtaista.

Miten asiakkaasi hyötyy QR-koodilla tilauksesta?

Helppous
Asiakas voi skannata QR-koodin nopeasti ja helposti puhelimellaan ilman, että hänen tarvitsee pyytää tarjoilijalta ruokalistaa tai odottaa, että tarjoilija tulee paikalle. Kuumana kesäpäivänä juomien ja ruokien tilaus pöydässä istuen on taatusti mukavampaa, kuin ruuhkaisella terassilla jonottaminen.

  Turvallisuus
  QR-koodin avulla asiakas voi skannata ravintolan ruokalistan ja tilata ruoat sekä juomat suoraan puhelimellaan, jolloin hän välttää koskettamasta yhteisiä valikkoja tai pintoja. Tämä vähentää tartuntariskiä ja tekee ravintolassa asiointikokemuksesta turvallisemman.

  Monipuolisuus
  QR-koodin avulla asiakas voi nähdä ravintolan koko valikoiman ja saada lisätietoja ruoista, kuten allergiatiedot, ravintosisällön ja ruoan alkuperän. Tämä auttaa asiakasta tekemään parempia valintoja ja saamaan enemmän tietoa eri vaihtoehdoista.

   Haluatko kuulla lisää, miksi yrityksesi kannattaa hyödyntää QR-koodeja? Ota yhteyttä, katsotaan yrityksellesi sopiva ratkaisu.