Koulutuspalvelut – Restolution
|
|

Koulutuspalvelut

Restolution palveluun kuuluu oleellisena osana myös koulutuspalvelut, konsultointi ja palvelumuotoilu joilla varmistamme, että järjestelmää käytetään mahdollisimman tehokkaasti ja hyvin.

 

Verkkokauppa ja monikanavaratkaisut tarvitsevat myös visuaalista näyttävyyttä johon saat meiltä apuja ja neuvoja.

 

Meidän kouluttajat palvelevat teitä mielellään pitkällä kokemuksella, joka kattaa sekä ravintolajärjestelmät että ravintolaliiketoiminnan.

Näytä vähemmän Lue lisää
Janne Koivula

Janne perehtyi gastronomiaan jo ravintoloitsija vanhempiensa kasvatuksen myötä.

 

Ravintolauran kenttätyöhön on mahtunut kokkikoulusta ravintolapäällikköön sekä esihenkilön ravintola-IT tehtäviä isossa ravintolaketjussa. Ravintola-IT:n sertifioitua pätevyyttä on hankittu Haaga-Heliassa. Jannen intohimona on ollut yli 10 vuotta optimoida asiakkaan järjestelmät toimimaan liiketoiminnan eduksi.

Näytä vähemmän Lue lisää
Teija Kyllönen

Teija on Oulun likkoja alun perin. Aikaisemmalta ammatiltaan hän oli ravintolakokki.

 

Hän kiinnostui myös it:stä ja luki itsellensä myös datanomin pätevyyden. Kassakoneet tulivat tutuksi ravintoloissa, joissa hän teki töitä sekä salin että keittiön puolella, joten työ, mitä tekin teette, on hänelle tuttua. Alan vaihdoksen myötä rakkaus ravintoloihin ja kassakoneisiin jäi, joten työ niiden parissa oli luonnollinen jatkumo varsinaisten ravintola-alan töiden jälkeen. Kassajärjestelmien tuessa ja kouluttajana Teija on toiminut yhteensä noin 16 vuotta, joista reilut 10 vuotta Kassamagneetilla.

Näytä vähemmän Lue lisää
Sami Suuronen

Sami on aloittanut kartanon Nissenä jo nuoresta pojasta.

 

Nykyistä työtä tukevat kokemukset Mansen yökerhomaailmasta, ravintolapäällikön ja esihenkilöiden kouluttajan tehtävistä. Vuosikymmenien saatossa hänen tehtäviin on kuulunut useita osa-alueita, tällä hetkellä hänen päätehtävinä on koulutus.

Näytä vähemmän Lue lisää

Koulutus

Avoinna arkisin klo 9–17

Päivystys

Avoinna arkisin klo 17–22
Lauantaisin klo 9–22
Sunnuntaisin 9–14

Tukipalvelu Etelä-Suomi

Tukipalvelu Pohjois-Suomi

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä!

Mistä palveluista olet kiinnostunut?