Valmistaudu terassikauteen - Restolution
|
|

Valmistaudu terassikauteen

Joko teidän ravintolassanne on aloitettu valmistelut tulevaa terassikautta varten? Varmista alta, onhan teillä kaikki kunnossa terassikauden korkkaukseen.

Kassajärjestelmä

Moderni kassajärjestelmä ratkaisee monet haasteet. Riittävät toiminnot ravintola-alan myyntivalikoimaan, reaaliaikainen myynnin seuranta ja selkeät raportit tekevät työskentelystä mutkatonta. 

Tablettipohjaiset kassaratkaisut sopivat hyvin terasseille, joissa kassoilta vaaditaan siirrettävyyttä tai toimintaa esimerkiksi langattomassa verkossa. 

Tablettivalikoimaan on tarkasti valittu ravintoloille sopivia laitteita, joissa näytön kirkkaus ja kosketustuntuma ovat oleellisia! Laitteistojen akunkeston täytyy kaikissa tilanteissa kestää koko työvuoron ajan.

Maksupäätteet

Helpota hektistä terassikautta All-in-One maksupäätteillä, joissa on kassa ja maksupääte samassa laitteessa. All-in-One on tulevaisuuden laite, joka mahdollistaa kaikkien Restolution sovelluksien hyödyntämisen suoraan maksupäätteeltä. 

Tiesitko, että voit tilata meiltä vain kiireisimmän kesäsesongin ajaksi lisämaksupäätteitä helpottamaan arkea!

Tuki

Yllättäviä tilanteita voi ilmetä, vaikka valmistautuminen olisi tehty huolella ja vuosien kokemuksella. Ei hätää, vaikkei tietoteknistä osaamista löytyisi liiemmin. Puhelinsoiton päässä palveleva Restolutionin tekninen tuki auttaa ja neuvoo selkeästi tarvittavissa toimenpiteissä ja tilanteen vaatiessa tulee käymään paikan päällä. Nopeasti ratkaistut ongelmat jättävät haitat vähäisiksi.

Muistuiko viime kesältä mieleen jokin ongelmakohta tai kiinnostaako kassajärjestelmän tai maksupäätteiden päivitys modernimpiin ja käytännöllisempiin versioihin?

Soita meille +358 9 343 6060 tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, niin palaamme asiaan pian. Rakennetaan yhdessä tulevasta kesäkaudesta menestys!