Ura meillä – Restolution
|
|

Ura meillä

Kiinnostaako sinua ura Restolutionilla? Katso, mitä meillä on tällä hetkellä tarjolla. Jos et löydä juuri sinua kiinnostavaa paikkaa, voit lähestyä meitä avoimella hakemuksella.
Jos olet innokas oppimaan uutta, tarttumaan haasteisiin ja haluat olla mukana luomassa jotain merkityksellistä, niin olet oikeassa paikassa. Etsimme sekä kokeneita konkareita, että vasta-alkajia, joten älä epäröi hakea, vaikka sinulla ei ole vielä pitkää uraa takana.

Ajankohtaiset rekryt

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae rohkeasti mukaan tiimiimme. Tule mukaan matkalle, jossa pääset vaikuttamaan, oppimaan ja kasvamaan yhdessä osaavien ja innostuneiden kollegojen kanssa. Voit myös lähettää avoimen hakemuksen.

Miksi valita meidät?

Restolution on tunnustettu ja vakiintunut kassajärjestelmien, sekä niihin liittyvien palvelujen toimittaja Pohjoismaiden hotelli- ja ravintola-alalle. Pohjoismaiden lisäksi järjestelmämme ovat käytössä Euroopassa sekä eri puolilla maailmaa. Etsimme joukkoomme uusia lahjakkuuksia vahvistamaan tiimiämme. Tiedämme, että yhdessä saavutamme tavoitteet.
Meillä on aina tilaa uusille ideoille ja näkemyksille. Kannustamme aktiivisesti tiimiläisiämme ajattelemaan rohkeasti ja tuomaan esiin omia innovatiivisia ratkaisuja.
Tarjoamme laajan kirjon erilaisia projekteja ja tehtäviä, jotka mahdollistavat monipuolisen urakehityksen ja osaamisen laajentamisen eri suuntiin.
Meille tiimityö on sydämenasia. Tiedämme, että parhaat tulokset syntyvät yhteistyössä ja avoimessa ilmapiirissä, jossa jokaisen ääni kuuluu.
Panostamme vahvasti henkilöstön kehittämiseen ja tarjoamme kattavan valikoiman koulutusmahdollisuuksia, joiden avulla voit jatkuvasti kasvattaa osaamistasi.
Tiedämme, että hyvinvoiva työntekijä on menestyvän yrityksen perusta. Tarjoamme kilpailukykyiset edut, joustavat työajat sekä mahdollisuuden etätyöhön työnkuvasta riippuen.

Tutustu uratarinoihin

Ohjelmistokehittäjäksi jo opintojen aikana

Minni Ojala hyppäsi ensimmäiseen oman alan työpaikkaansa Restolutionilla jo opintojen aikana.

Lue lisää

Testausinsinöörin kehitystyö on uuden oppimista

Marko Toivasen vaihtelevat työpäivät testausinsinöörinä ja jatkuva uuden oppiminen tekevät työstä mielekästä.

Lue lisää

Projektipäällikkö tukee kansainvälistä kasvua

Marko Anttila loikkasi urapolullaan asiakaspalvelijasta projektipäälliköksi.

Lue lisää

Kehitysmatka asiakaspalvelijasta myynnin ammattilaiseksi

Restolutionin ratkaisumyyjä Juha-Pekka Honkanen on edennyt urapolullaan myynnin ammattilaiseksi.

Lue lisää

Hae meille töihin

Max. tiedoston koko: 50 MB.
Max. tiedoston koko: 50 MB.