Tarvikkeet ja oheislaitteet – Restolution
|
|

Tarvikkeet ja oheislaitteet

Valikoimastamme löydät tarvikkeita jokaiseen tarpeeseen myyntityössä kassalla. Olipa yrityksesi kahvila, huoltoasema, ravintola, myymälä, baari tai mikä tahansa muu liiketoiminta. Helpota työntekijöidesi työtä kassakoneiden, kassajärjestelmien ja maksupäätteiden parissa kestävillä ja luotettavilla tarvikkeilla. Paranna asiakkaidesi ostokokemusta tilaamalla tarvikkeet suoraan verkkokaupastamme.
Näytä vähemmän Lue lisää

Tarvikekauppa kassatyöskentelyn tueksi

Kuittirullat

Kuittipaperia erikokoisina sekä mallisina kaikille kassamalleille, maksupäätteille sekä huoltoaseman bensa-automaateille. Saatavilla myös erivärisiä stanssattuja lippurullia sekä mainospainettuja kuittirullia.

Rahan käsittelylaitteet

Pidä rahat järjestyksessä ja nopeuta laskentaa laitteilla ja tarvikkeilla rahankäsittelyyn, kuten rahantunnistimet, setelilaskurit, kolikkolaskurit, raharenki, kolikkoalustat ja turvalaatikot.

Kassan lisälaitteet

Viimeistele sujuva myyntitapahtuma ja ostokokemus kassatyöskentelyn lisätarvikkeilla kuten keittiö- ja kuittikirjoittimet, kannettavat kuittitulostimet, EAN-lukijat viivakoodien lukuun, RFID / NFC-lukijat, QR-skannerit, vyölaukut ja rahalaatikot.

Maksupäätteen tarvikkeet

Varmista helppo ja nopea kaupankäynti ja asiakaskokemus yrityksessäsi oikeilla maksupäätevaraosilla ja tarvikkeilla kuten vyölaukut, kantolaukut, Verifone -maksupäätteiden pöytälaturit, Nets maksupäätteiden vara-akut, virtajohdot sekä maksupäätteiden jalustat ja pöytätelineet.

Hinnoittelijat

Lisää vauhtia hinnoittelutyöhön kätevillä tarvikkeilla, kuten yksi- tai kaksiriviset hinnoittelijalaitteet, hinnoittelukoneen musteet sekä eriväriset ja kokoiset etiketit useaan eri tarpeeseen myös esipainettuina.

Kutsulaitteet ja tarjoilijan työkalut

Varmista hyvä asiakaskokemus kahvilassa, ravintolassa tai muussa toiminnassa, jossa nopea ja sujuva palvelu edellyttää tarvikkeita, kuten asiakaskutsut, tarjoilijakutsut ja muut tarjoilijan työkalut.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Ota meihin yhteyttä

Mistä palveluista olet kiinnostunut?