Träning - Restolution
|
|

Träning

Utbildning, rådgivning och hjälp med design ingår som en viktig del av Restolutions tjänst. Med rätt utbildning och rådgivning säkerställer vi att du kan använda systemet så effektivt och optimalt som möjligt.

 

För att kommunicera verksamhetens profil och värderingar är det också viktigt att onlineförsäljning och flerkanalslösningar är visuellt tilltalande. Även detta är något vi kan hjälpa dig med!

 

Vårt utbildningsteam har många års erfarenhet från såväl restaurangsystem som restaurangverksamhet.

Visa mindre Läs mer
Janne Koivula

Janne perehtyi gastronomiaan jo ravintoloitsija vanhempiensa kasvatuksen myötä.

 

Ravintolauran kenttätyöhön on mahtunut kokkikoulusta ravintolapäällikköön sekä esihenkilön ravintola-IT tehtäviä isossa ravintolaketjussa. Ravintola-IT:n sertifioitua pätevyyttä on hankittu Haaga-Heliassa. Jannen intohimona on ollut yli 10 vuotta optimoida asiakkaan järjestelmät toimimaan liiketoiminnan eduksi.

Visa mindre Läs mer
Teija Kyllönen

Teija on Oulun likkoja alun perin. Aikaisemmalta ammatiltaan hän oli ravintolakokki.

 

Hän kiinnostui myös it:stä ja luki itsellensä myös datanomin pätevyyden. Kassakoneet tulivat tutuksi ravintoloissa, joissa hän teki töitä sekä salin että keittiön puolella, joten työ, mitä tekin teette, on hänelle tuttua. Alan vaihdoksen myötä rakkaus ravintoloihin ja kassakoneisiin jäi, joten työ niiden parissa oli luonnollinen jatkumo varsinaisten ravintola-alan töiden jälkeen. Kassajärjestelmien tuessa ja kouluttajana Teija on toiminut yhteensä noin 16 vuotta, joista reilut 10 vuotta Kassamagneetilla.

Visa mindre Läs mer
Sami Suuronen

Sami on aloittanut kartanon Nissenä jo nuoresta pojasta.

 

Nykyistä työtä tukevat kokemukset Mansen yökerhomaailmasta, ravintolapäällikön ja esihenkilöiden kouluttajan tehtävistä. Vuosikymmenien saatossa hänen tehtäviin on kuulunut useita osa-alueita, tällä hetkellä hänen päätehtävinä on koulutus.

Visa mindre Läs mer

Helpdesk

Vardagar 17–22
Lördagar 9–22
Söndagar 9–14

Kundtjänst Södra Finland

Kundtjänst Norra Finland

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snart.

Vilka tjänster är du intresserad av?