Restolution mukana Fastfood & Café & Restaurant Expo -tapahtumassa - Restolution
|
|

Restolution mukana Fastfood & Café & Restaurant Expo -tapahtumassa

Fastfood & Café & Restaurant Expo on saavuttanut vuosien saatossa vahvan asemansa alan suosituimpana ravintola-alan kohtaamispaikkana. Tapahtuma kerää 22. – 23.3.2023 ravintola-alan ammattilaiset verkostoitumaan ja inspiroitumaan Messukeskukseen Helsinkiin.

Tänä vuonna myös Restolution on paikalla, tervetuloa tapaamaan meitä!

Puhtaasti ammattilaisille

Fastfood, Café & Restaurant Expo on ammattilaistapahtuma. Kun paikalla ovat juuri oikeat ihmiset, seurauksena on alan bisnesvetoisin kohtaamispaikka. Pohjoismaiden suurin tapahtuma ravintola-alalla ja tapahtumaperhe yltää Helsingin ja Tampereen lisäksi Tukholmaan, Göteborgiin ja Malmöön. Ota kaikki irti mahdollisuudesta tavata satoja näytteilleasettajia sekä tuhansia alan vaikutusvaltaisia henkilöitä. 

Uusi konsepti Helsingissä

Live-keittiössä saat seurata vierestä alan kärkiammattilaisten työtä ja Loungessa tapaat monia kollegoita. Tutustu ohjelmaan tästä ja bongaa juuri sinun makuusi osuvat ohjelmanumerot!

Tapahtumakattaus on suunniteltu heille, jotka odottavat tapahtumalta vähän enemmän: Koe, näe ja maista mitä ravintola-alalla tapahtuu juuri nyt. Inspiroidu, löydä uusia kumppaneita ja verkostoidu yhdessä alan huippujen kanssa. Tarjolla on kestävän kehityksen valintoja, ideoita sekä ajatuksia herättäviä keskusteluja liiketoiminnan parantamiseksi.

Rekisteröidy mukaan maksutta

Rekisteröidy tapahtumaan alla olevan linkin kautta, niin saat maksuttoman lippusi tapahtumaan. Nähdään tapahtumassa!

Helsinki | Helsingin Messukeskus | 22.-23. maaliskuuta 2023

Rekisteröidy tästä