Verkkokauppa – Restolution
|
|

Verkkokauppa

RestoOnline verkkokauppa tarjoaa yritykselle helpon, nopean ja kustannustehokkaan tavan julkaista tuotteita ja palveluita. Asiakkaat voivat tilata ja maksaa ruokansa mobiililaitteilla sekä internet-selaimilla.

Verkkokauppa tarjoaa mahdollisuuden tilata ruokia suoraan pöydästä sähköisen ruokalistan avulla. Lisäksi voit julkaista sähköisiä lahjakortteja.

Näytä vähemmän Lue lisää

Löydä monikanavaisuus ja uusia asiakkaita

Saat asiakkaillesi käyttöön modernin ja dynaamisen käyttöliittymän, joka toimii sujuvasti niin matkapuhelimessa, kuin tietokoneella. Valitse vain myytävät annokset, lisää niille herkulliset kuvat ja sinulla on ”heti valmis” ravintolan verkkokauppa, josta asiakkaat voivat tilata annoksia ennakkoon noudettavaksi tai toimitettavaksi. Käyttöliittymän päätehtävä on olla helppokäyttöinen ja selkeä myyntikanava, joka tuo itsepalvelupiirteitä ja tuottaa monikanavaisuutta myyntitoimintoihin.

Verkkokauppa on tehty kokonaan ravintoloiden käyttöön ja keskittyy ruokatilausten noudon sekä kotiinkuljetusten mahdollistamiseen. Verkkokaupan ostokset tehdään helpolla ja visuaalisella käyttöliittymällä, jonka jälkeen voidaan valita mikäli halutaan noutaa tilaus, saada kotiinkuljetus tai syödä paikan päällä ravintolassa. Tilauksia voidaan tehdä ennakkoon halutulle kellonajalle tai halutulle päivälle ja verkkokauppa pitää huolen siitä, että aukioloajat ja keittiön kiiretilanne huomioidaan ja siitä viestitetään tilaajalle.

RestoOnlineen on mahdollista lisätä kuljetusyhtiö tilauksen toimitusvaihtoehdoksi. Tämä mahdollistaa tuotteiden toimituksen suoraan tilaajan kotiovelle.

Kuljetusyhtiön palvelut aktivoidaan verkkokauppaan Restolutionin tuen puolesta. Kuljetuksen hinta lisätään automaattisesti asiakkaan tilauksen loppusummaan sen perusteella, mitä kuljetusyhtiö toimituksesta veloittaa. Lisätietoja kuljetuspalvelun käyttöönotosta saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@restolution.fi

RestoOnline sisältää myös sisäänrakennetut navigointitoiminnot mikäli halutaan palkata kuskeja toimittamaan ruokaa. Kuskit voivat seurata tilauksia suoraan matkapuhelimelta, sekä käynnistää navigoinnin kohteeseen ja lähettää viestejä tilauksia odottaville asiakkaille.

Ottamalla maksun tilauksesta ennakkoon, varmistat, että saat rahat vaikka asiakas ei tulisikaan noutamaan tilausta.

RestoOnline verkkokauppa ravintolalle sisältää ennakkomaksu ominaisuuden, jossa asiakas voi maksaa tilauksen ennakkoon Visa- tai MasterCard-kortilla, Verkkopankilla, Pivo, Siirto sekä Mobilepay –mobiilimaksuilla. Ennakkomaksut toimivat sekä verkkokaupassa että suoraan pöydän ääressä tilatessa QR-koodin kautta.

RestoOnline tukee myös laskutusmyyntiä ja mahdollistaa laskutusasiakkaiden tunnistautumisen tekstiviestin kautta. Laskutusasiakkaiden tilaukset menevät suoraan Restolutionin laskutusmyyntiin ja sitä kautta joko yksittäislaskuille tai koontilaskuille.

Ravintolan lounaslistan voi ajastaa vapaasti niin, että jokaisen päivän kohdalla näkyy juuri oikea ruokalista. Päivällä voidaan näyttää esimerkiksi lounaan takeaway-listaa ja samana iltana voidaan esittää À la Carte -listan tuotteita, jos halutaan mahdollistaa kotiinkuljetuksia tai noutoruokaa myös silloin.

RestoOnline verkkokauppa mahdollistaa myös eri kaupan sisältöjä mikäli tilataan ruokaa verkkokaupasta tai ravintolan pöydistä. Tämä mahdollistaa myös alkoholituotteiden tilauksen pöytiin samalla kun näitä ei voi tilata esimerkiksi kotiinkuljetukseen.

Tuotemyynti sisältää useimmiten mahdollisuuksia ehdottaa asiakkaille lisätilausmahdollisuuksia tai vaikka mahdollisuuden rakentaa koko tuote oman mieltymyksen mukaisesti. Tätä varten RestoOnline tukee visuaalisia tuotevalikoita, jotka auttavat ymmärtämään mistä osista ruokatilaukset muodostuvat. Järjestelmä mahdollistaa tuotevalikoiden lisäyksen lisämyyntiä varten, jotka koostuvat sekä ilmaisista että maksullisista lisämyyntivaihtoehdoista. Tämä maksimoi jokaisen tilauksen myynnin ja lisää kuitin keskiostosta samalla tavalla kun esimerkiksi itsepalvelukassojen käyttämät lisämyyntiehdotukset.

RestoOnline verkkokauppa ravintola- ja catering-alalle sisältää oman toiminnon saapuvien tilausten hallintaa varten. Voit tilata erillisen huomautuksen saapuvasta tilauksesta sähköpostiin tai tekstiviestillä puhelimeesi. Ravintola voi kuitata palvelun avulla tilauksen vastaanotetuksi ja antaa sille valmistumisajan noutoa tai toimitusta varten.

Näet saapuvasta tilauksesta, onko se maksettu ennakkoon vai ei. Voit ohjata tilaukset suoraan Restolution-kassalle käsiteltäväksi, jolloin ne näkyvät myös nouto- ja keittiönäytöillä. Asiakkaille voi lähettää viestejä sekä selaimen että tekstiviestien avulla.

Tilaukset luetaan ja käsitellään suoraan kassalaitteeltasi. Koko prosessi on integroitu osaksi ravintolajärjestelmää.

Hanko Aasia

Tutustu vaihtoehtoihin

Tilaa suoraan pöydästä

RestoOnline verkkokaupan sisälle on rakennettu täysimittainen pöytätilausjärjestelmä, jonka avulla asiakkaat voivat tilata ruokia suoraan pöytään oman puhelimensa kautta. On myös täysin mahdollista käyttää tablettilaitteita sähköisinä ruokalistoina.

Tilaus voidaan aloittaa skannaamalla QR-koodi omalla puhelimella ja verkkokauppa aukeaa suoraan oikealle sivulle niin, että myös asiakkaan pöytänumero on tunnistettu. Pöytätilauksen tuotevalikoimaan voi valita myös tuotteita, joita ei myydä takeaway valintana esimerkiksi alkoholituotteet. Kun tilaus on valmis, niin se siirtyy suoraan kassan pöytään joko ennakkomaksettuna tai myöhempää maksamista varten. Keittiö tietää reaaliajassa kaikki pöytätilanteet sekä saa viestejä suoraan keittiöön tulostimelle tai näytölle.

Sähköinen ruokalista

RestoOnlinen avulla voit siirtyä kokonaan sähköiseen ruokalistaan halutessasi.

Voit julkaista koko menun omille verkkosivuille tai QR-koodi käyttöön pöydillesi, jolloin asiakkaasi voivat skannata koodin ja lukea listan sitä kautta. Verkkokauppamaisen tilauksen ja ennakkomaksun saa helposti pois, jos haluaa vain sähköisen ruokalistan asiakkaille. Listaan saat kuitenkin kaikki ravintolajärjestelmän tiedot, kuten yliherkkyysaineet, sisältötiedot ja vaikka energiatiedot eri annosten reseptiikasta.

Lahjakortit

Voit julkaista RestoOnline verkkokauppaan lahjakortteja. Lahjakortit ovat käytettävissä  kassajärjestelmässäsi. Lahjakortit toimivat myös laskevasaldoisina lahjakortteina, jolloin asiakkaat voivat käyttää näitä toistuvasti, kunnes arvo on kortilla loppunut.

Lahjakortteja voi ostaa itselleen tai lähettää lahjana muille. Valinta tehdään suoraan ostettaessa lahjakortteja. Kortteja voi ostaa useamman kerralla ja lahjaksi lähettäminen  henkilöstölle tai asiakkaille  onnistuu helposti. Lahjakortit lähtevät ostajalle tai vastaanottajalle PDF-tiedostona, jossa on QR-koodi tunniste.

Lahjakorttien ominaisuudet määritellään RestoOnlinessa ja ominaisuuksiin kuuluu määritys siitä, kuinka monta lahjakorttia on myynnissä ja millä arvolla nämä ovat. Lahjakortille suunnitellaan ulkoasu, jota käytetään, kun verkkokauppa lähettää sähköpostitse.

Esimerkkejä RestoOnline verkkokaupoista

Uusia lisäyksiä

Monikanavaiset ratkaisut

Kuluttajajat vaativat monikanavaisia ratkaisuja!

Monikanavaisuus tarkoittaa sitä, että ravintolan myyntikanavat siirtyvät toimipisteestä myös suoraan asiakkaan luokse. Erilaiset verkkokauppat ja itsepalvelukanavat ovat mahdollistaneet suoran yhteydenpitotavan asiakkaaseen ja tarkoittavat sitä, että lempiravintolat muistuvat mieleen paljon useammin kuin ohi kävellessä.

Tavalliset monikanavamuodot ovat perinteinen verkkokauppa, itsepalvelukassat tai itsepalvelutilausmuodot, joissa käytetään asiakkaiden omia mobiililaitteita hyväksi.

Itsepalvelutilaukset sopivat monelle asiakasryhmälle erittäin hyvin ja on tutkitusti todistettu, että keskiostokset kasvavat huomattavasti.

Restolution järjestelmä sisältää valmiin verkkokaupan, jossa toimii kaikki takeaway- ja delivery-tyyppiset reaaliaikaiset tilauskanavat.

Tämän lisäksi voidaan ottaa käyttöön sähköinen ruokalista, pöytätilausominaosuus esim. QR-koodia käyttäen, sekä paljon muita liiketoimintaa helpottavia ominaisuuksia. Verkkokauppa julkaistaan automaattisesti nettiin ilman mitään omia palvelimia tai kotisivuja.

Katso esimerkkikauppa: Pastarito Demokauppa

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Ota meihin yhteyttä

Mistä palveluista olet kiinnostunut?