Ravintolajärjestelmä – Restolution
|
|

Ravintola­järjestelmä

Kattava ja edistyksellinen Restolution-ravintolajärjestelmä pilvipalveluna varmistaa jatkuvasti ajan tasalla olevan tietojärjestelmän. Restolution saa jatkuvasti uusia ominaisuuksia kotimaisen kehitystiimin ansiosta. Integraatiot tehdään ennakoiden myös muihin järjestelmiin. Kehitystyön periaatteisiin kuuluu, että kaikki Restolution käyttäjät saavat käyttömahdollisuuden.

Näytä vähemmän Lue lisää

Yksi hallintaliittymä kaikille järjestelmille

Restolution on kokonaisuus, joka kattaa kaiken tyyppiset ravintolat. Järjestelmä on toteutettu pilvipalveluna ja käyttö onnistuu verkkoselaimen kautta kaikilta laitteilta.

Restolutionin kehitys on jatkunut jo yli 35 vuotta tuhansissa ravintolakokonaisuuksissa. Ominaisuusksien valikoima on kattava ja kasvaa jatkuvasti. Tule mukaan käyttämään järjestelmää, joka joustaa juuri sinun tarpeeseesi!

Restolution on Suomessa kehitetty järjestelmä joka antaa juuri ravintoloille oikeat erityispiirteet. Kehitystiimillä on vankka yli 20 vuoden kokemus sekä ravintola -alasta, että sovelluskehityksestä. Järjestelmään tuodaan jatkuvasti uusia ominaisuuksia, jotka perustuvat asiakkaidemme tarpeisiin.

Käyttäjäkunta on erittäin laaja, sisältäen kaiken tyyppisiä ravintola alan yrityksiä ja isoja ketjukokonaisuuksia. Käyttäjäkunta on vahvassa kasvussa kaikissa Pohjoismaissa!

Ominaisuuksia

Tuotehallinta

Restolution-järjestelmä mahdollistaa tarkan tuotereseptiikan ylläpidon haluamillesi tuotteelle. Voit seurata myytävien tuotteiden varastotilannetta ja rakentaa tarkempia annosreseptejä.
Tuotehallinta mahdollistaa kaikkien myytävien tuotteiden ominaisuuksien hallinnan sekä esittämistavan henkilökunnallesi.

Myynnin seuranta

Restolution kerää kaikki myyntitietosi keskitetysti yhteen paikkaan. Voit selata kuitteja jopa minuuteissa myyntitapahtuman jälkeen sekä tarkastella myynnin kehittymistä reaaliajassa ja analysoida kertyviä tietoja hyvin yksityiskohtaisesti raportoinnin avulla. Tarvittaessa voit etsiä kuiteista tietoa pienimmälläkin vihjeellä, esimerkiksi maksutavalla, summalla, korttinumerolla, tuotteella tai muulla vastaavalla yksittäisellä tiedolla. Voit lähettää kuitin tarvittaessa asiakkaalle pdf-tiedostona sähköpostitse. Laajan raportoinnin kautta saat tiedot ravintolan tunnusluvuista, sekä tarjoilijoiden myyntitoiminnasta. Voit valita raporttiin valmiiksi määriteltyjä aikavälejä tai vapaita välejä koko käyttöhistoriasta.
Raportit voit tilata itsellesi sähköpostiisi säännöllisesti tai tarkastella omia raporttejasi matkapuhelimen tai tablettilaitteen Restolution-sovelluksen avulla.

Varaston hallinta

Varastonhallinnan ja katesuunnittelun avuksi voit tarvittaessa ostaa sähköisen kuormakirjapalvelun. Tämän palvelun avulla varaston ylläpitäminen on entistä helpompaa.
Monivarastoja tukeva Restolution-järjestelmä mahdollistaa varastomäärittelyn jopa tuotekohtaiselle tasolle. Voit myös ylläpitää keskusvarastoa ja tehdä siirtoja jopa useamman ravintolan varaston välillä. Varastonhallinnan avulla teet inventaariot, ostojen seurannat ja katelaskelmat hyvin helposti.

Asiakasseuranta

Asiakasrekisterin avulla on helppo tunnistaa asiakkaita ja hyödyntää tieto esimerkiksi markkinoinnissa.
Kanta-asiakashallinnan kautta voidaan parantaa omien asiakkaiden sitoutuneisuutta erilaisten kanta-asiakasohjelmien ja bonuksien kautta. Kanta-asiakkaille voidaan antaa henkilökohtainen QR-koodi tai muu tunniste. Henkilöstöruokailua varten käytettävissä on laskutuksen kompensaatio-ominaisuudet. Kanta-asiakasseurantaan on myös mahdollista saada ladattavia saldo-kortteja lompakkotoiminnolla. Anna asiakkaillesi leimapassi, ennakkomaksetut lounaat, virtuaalinen kukkaro tai vaikkapa ajastettu kahvipassi.

Verkkokauppa

RestoOnline on Restolutioniin sisäänrakennettu monikanavainen verkkokauppapalvelu.

RestoOnlinen saa otettua käyttöön suoraan omasta Restolution-hallintapalvelusta. Valitse vain haluamasi tuotteet, lisää niihin tuotekuvat ja julkaise uusi verkkotilauskanava.

Kassajärjestelmään integroitu verkkokauppa helpottaa sisään tulevien tilausten hallintaa, varaston ylläpitoa ja kirjanpitoa. Voit hallinnoida kaikkia myyntikanavia yhdeltä kassalta!

Otsikko

Tekstiä

Tekstiä

Tekstiä

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Ota meihin yhteyttä

Mistä palveluista olet kiinnostunut?