Bestorante nethandel

Bestorante tilbyder virksomheden en let, hurtig og omkostningseffektiv metode til at åbne en nethandel for en restaurant, hvorigennem kunderne kan bestille og betale for deres mad med mobiludstyr og internet browsere.

Bestorante er en i Restolution-restaurantsystemet indbygget nethandel, som kan tages i brug direkte fra Restolutions styresystem. Vælg blot de produkter, du ønsker, tilføj billeder af produkterne og publicér en ny netbestillingsformular.

Denne service indeholder bl.a. følgende aktiviteter: madbestilling, bestillingernes forhåndsbetaling over nettet samt styringen af hjemtransporten. Service er integreret i Restolution kassesystemet, hvilket letter styringen af indkommende bestillinger, vedligeholdelse af lageret og bogholderiet.

Bestilling pr. selvbetjening

Til brug for dine kunder får du en moderne og dynamisk brugergrænseflade, som fungerer fint i såvel mobiltelefon som i computer.

Vælg blot de aktuelle menutilbud, tilføj lækre billeder og du har en ”straks klar” restaurant nethandel, som kunderne kan bestille fra, enten til afhentning eller til levering.

Bestorante selvbetjenings­kasse

Når du har taget Bestorante nethandel i brug, har du derved udført alle de nødvendig handlinger for at kunne tage en fuldskala selvbetjeningskasse i brug.

Nethandelen er sådan planlagt, at den direkte kan laves om til en selvbetjeningskasse målrettet for forbrugerne. En imponerende maskinpark samt en betalingsterminal fuldender helheden.

Installations

Cash register installations

Payment terminal installations