Trening - Restolution
|
|

Trening

Opplæring, til din tjeneste! Restolutions tjenester omfatter også opplæring, rådgivning og servicedesign som en sentral del av vårt arbeid. Med riktig opplæring og rådgivning sikrer vi at systemet blir brukt på best og mest mulig effektiv måte.

 

Netthandel og løsninger gjennom flere kanaler trenger en visuell appell, og derfor er det viktig med design når du skal formidle restaurantens verdier og sjel. Til dette kan du få hjelp og råd fra oss.

 

Våre kursmedarbeidere deler gladelig av sin mangeårige erfaring innen både restaurantsystemer og restaurantbransjen.

Vis mindre Les mer
Janne Koivula

Janne perehtyi gastronomiaan jo ravintoloitsija vanhempiensa kasvatuksen myötä.

 

Ravintolauran kenttätyöhön on mahtunut kokkikoulusta ravintolapäällikköön sekä esihenkilön ravintola-IT tehtäviä isossa ravintolaketjussa. Ravintola-IT:n sertifioitua pätevyyttä on hankittu Haaga-Heliassa. Jannen intohimona on ollut yli 10 vuotta optimoida asiakkaan järjestelmät toimimaan liiketoiminnan eduksi.

Näytä vähemmän Lue lisää
Teija Kyllönen

Teija on Oulun likkoja alun perin. Aikaisemmalta ammatiltaan hän oli ravintolakokki.

 

Hän kiinnostui myös it:stä ja luki itsellensä myös datanomin pätevyyden. Kassakoneet tulivat tutuksi ravintoloissa, joissa hän teki töitä sekä salin että keittiön puolella, joten työ, mitä tekin teette, on hänelle tuttua. Alan vaihdoksen myötä rakkaus ravintoloihin ja kassakoneisiin jäi, joten työ niiden parissa oli luonnollinen jatkumo varsinaisten ravintola-alan töiden jälkeen. Kassajärjestelmien tuessa ja kouluttajana Teija on toiminut yhteensä noin 16 vuotta, joista reilut 10 vuotta Kassamagneetilla.

Näytä vähemmän Lue lisää
Sami Suuronen

Sami on aloittanut kartanon Nissenä jo nuoresta pojasta.

 

Nykyistä työtä tukevat kokemukset Mansen yökerhomaailmasta, ravintolapäällikön ja esihenkilöiden kouluttajan tehtävistä. Vuosikymmenien saatossa hänen tehtäviin on kuulunut useita osa-alueita, tällä hetkellä hänen päätehtävinä on koulutus.

Näytä vähemmän Lue lisää

Helpdesk

Hverdager 8–16

Kundestøtte i Sør-Finland

Kundestøtte i Nord-Finland

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg snart.

Hvilke tjenester er du interessert i?