Kannettavat maksupäätteet – Restolution
|
|

Kannettavat maksupäätteet

Kannettavat maksupäätteet sopivat tilanteisiin, missä maksaminen tapahtuu esimerkiksi ravintolan pöydässä. Kannettava maksupääte toimii itsenäisesti tai kassaan integroituna. Valmistajien, kuten Netsin ja Verifonen langaton maksupääte takaa sujuvan maksutapahtuman ja myynnin liikkuvassa tai kiinteässä myyntipisteessä.

Tutustu vaihtoehtoihin

Verifone V400

Kompakti kannettava maksupääte kestävällä ja kevyellä alumiinirungolla. Laitteen mukana toimitetaan lataustelakka, johon maksupääte on helppo laittaa parkkiin aina, kun sitä ei käytetä. Tämä pidentää akun kestoa huomattavasti.
Kassaan integroituna pystyt hakemaan maksupäätteen kautta kassalla auki olevat piikit ja päättämään ne käyttäen ainoastaan maksupäätteen kosketusnäyttöä. Samalla voit tulostaa asiakkaalle täydellisen kuitin tuoteriveineen. Kortin syöttäminen tapahtuu maksupäätteen etureunasta ja lähimaksaminen toimii laittamalla kortti näytön päälle.

Maksupääte on integroitavissa seuraaviin kassoihin:

Restolution Smart ja Restolution Easy

Tietoliikenneyhteys:

Maksupääte integroidaan kassaan joko Bluetooth- tai WLAN -yhteydellä.

Nets Move 3500

Kannettava maksupääte on oivallinen valinta kaikille yrittäjille, joilla on tarve viedä maksupääte asiakkaan luokse tai joiden myynti on liikkuvaa.
Kannettavan maksupäätteen ansiosta myymäläsi pysyvät aina yhteydessä. Sitä voidaan käyttää 4G-, WLAN- ja Bluetooth-tilassa ja se voidaan myös yhdistää yhteensopivaan tabletti- tai pilvipohjaiseen mobiilikassaan.

Poplapay Vega

Kannettava maksupääte liikkuvaan tai kiinteään myyntipisteeseen. Maksupääte voidaan integroida kassaan joko matkapuhelinverkon tai paikallisen WLAN-verkon kautta. Integraatiomahdollisuudet vaihtelevat käytettävän kassamallin mukaan. Maksupäätettä voidaan käyttää myös kassakuitin tulostukseen, jolloin se tulostaa sekä maksutapahtumat että kassan tuotteet.
Tässä maksupäätteessä sirukortit luetaan maksupäätteen etureunassa olevan aukon kautta ja lähimaksu toimii näytön yläpuolelta.
Laite sisältää kiinteän näppäinsuojan, joka käännetään laitteen etureunasta esille tarpeen mukaan.

All-in-One päätteet

Langattomat maksupäätteet sopivat tilanteisiin, missä maksaminen tapahtuu esimerkiksi ravintolan pöydässä. Valmistajien, kuten Netsin ja Verifonen langaton maksupääte takaa sujuvan maksutapahtuman ja myynnin liikkuvassa tai kiinteässä myyntipisteessä.

Mene asiakkaasi luokse

— mutta älä juokse koko ajan pöydän ja kassan välillä.
Välillä on hyvä, että maksupäätteen kanssa voi mennä suoraan asiakkaan luokse. Tämän ei tarvitse tarkoittaa sitä, että pääte toimisi kokonaan erikseen kassasta!

Langattomat päätteet on meillä yhdistetty kassojen kuitteihin ja pöytiintarjoiluun. Voit käyttää yhtä kassaa ja niin montaa maksupäätettä kuin haluat samalla!

Toimitamme kaikkia Suomessa eniten käytettäviä malleja. Mallivalinta riippuu tilanteesta, sekä tilasta jossa maksupäätteen pitää toimia. Joskus WiFi kantama ei riitä, ja silloin voidaan valita esimerkiksi mobiililittymällä toimiva pääte. Bluetooth on hyvä vaihtoehto, jos WiFi-alueella on valtavasti asiakkaita.
Integroitu kannettava maksupääte mahdollistaa kassasta riippumattoman myynnin sekä baareissa/yökerhoissa, että pöytiintarjoilussa.

Nopeassa myynnissä on tarve täsmäyttää kassan ja maksupäätteen myynnit vähintään kerran päivässä, jotta vältytään suurilta virheveloituksilta tai puuttuvilta veloituksilta. Integroitu pääte tekee tämän puolestasi siirtämällä maksutapahtumat suoraan kassaasi. Tämä mahdollistaa monen maksupäätteen käytön samalla myyntitiskillä, vaikka käytössä olisikin vain yksi kassa.

Pöytiintarjoilussa maksupääte voi avata kassajärjestelmän pöydän (tai vaikka yhden tuolin), tulostaa välilaskun, päättää kuitin ja tulostaa kuitin suoraan pöydässä. Niin vältytään kokonaan siirtymisiltä kassan ja pöytien välillä.

Kaikki laitteet ovat ammattikäyttöön valmistettuja, mutta vahinkoja toki sattuu.

Toimitamme maksupäätteet palvelusopimusmallilla, joka takaa käyttöösi maksupäätteet vaikka joskus tapahtuisikin vahinkoja. Korvaavan päätteen saa usein parin päivän kuluessa tai jopa samana päivänä.

Päätteitä vaihdetaan myös viikonlopun aikana!

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Ota meihin yhteyttä

Mistä palveluista olet kiinnostunut?