Integroidut maksupäätteet – Restolution
|
|

Integroidut maksupäätteet

Kiinteästi kassaan integroidut maksupäätteet toimivat parhaiten tilanteissa, joissa asiakkaat maksavat kassan välittömässä läheisyydessä. Integraatio vapauttaa henkilöstön aikaa asiakaspalveluun ja nopeuttaa myyntiä.

 

Kiinteät päätteet kiinnitetään kassaan joko kaapelilla tai langattomasti, riippuen tilanteesta. On melko tavallista, että tällainen maksupääte on asennettu tietyn kassapisteen yhteyteen eikä sitä siirretä langattoman päätteen tavoin.

 

Valikoimaamme kuuluvat kaikki markkinoilla yleisesti käytetyt maksupäätemallit.

 

Mikäli etsit langatonta päätettä, jonka voit kantaa mukanasi, löydät ne täältä.

Näytä vähemmän Lue lisää

Tutustu vaihtoehtoihin

Nets Lane 3000

Kassaan kiinteästi integroitu maksupääte, jossa värinäyttö, sisäänrakennettu näkösuoja ja lähimaksuominaisuudet.
Liitetään kassaan TCP/IP yhteydellä, joka tuo paljon joustavuutta. Maksupääte saa virtaa muuntajasta.
MultiPay-ominaisuuden ansiosta useampi maksupääte voi olla kiinni samassa kassapäätteessä. Suositellaan kaikkiin linjastoravintoloihin, itsepalvelukäyttöön ja anniskeluravintoloihin, joissa myynti tapahtuu tiskiltä.

Verifone P400

Kassaan kiinteästi integroitu maksupääte, jossa on iso värinäyttö ja lähimaksuominaisuudet. Liitettävissä kassaan suoraan COM-kaapelilla ja wifi-verkon yli. Pääte saa virtansa muuntajasta.
MultiPay-ominaisuuden ansiosta useampi maksupääte voi olla kiinni samassa kassapäätteessä.
Suositellaan kaikkiin linjastoravintoloihin, itsepalvelukäyttöön ja anniskeluravintoloihin, joissa myynti tapahtuu tiskiltä.

Nets Npay

Kassaan kiinteästi integroitu maksupääte. Liitettävissä kassaan suoraan USB-liitännällä. Maksupääte on myös liitettävissä suoraan 4G-verkon yli. Pääte saa virtansa muuntajasta.
Suositellaan kaikkiin linjastoravintoloihin, itsepalvelukäyttöön ja anniskeluravintoloihin, joissa myynti tapahtuu tiskiltä.

Palvele asiakkaitasi nopeammin

Maksupäätteet ovat osa asiakaskokemusta.
Kun kassan ja maksupäätteen yhdistää, niin monet asiat helpottuvat asiakasrajapinnassa. Integroitu maksupääte saa summan suoraan kassasta ja siirtää maksutiedot takaisin kassalle ja sitä myöten kuitille. Samalla mahdollistetaan kuittien arkistointi niin, että yksittäiset korttiveloitukset löytyvät suoraan sähköisestä arkistosta.
MultiPay mahdollistaa useamman maksupäätteen yhdistämisen samaan kassapäätteeseen. Maksujen samanaikainen käsittely tuo helpotusta ruuhka-aikaan lyhentäen asiakkaidesi jonotus- ja odotusaikaa. Lisäksi henkilöstön työskentely tehostuu yhden henkilön palvellessa kahta jonoa samanaikaisesti.
Integroidut maksupäätteet auttavat henkilökuntaa selviytymään rahastustilanteesta paljon nopeammin ja ilman turhia virheitä.

Langallinen kassaan integroitu maksupääte poistaa kokonaan tarpeen lisätä maksettavan summan itse, sekä kertoo kassoille mitä maksutapaa käytettiin. Kassan tilitys helpottuu huomattavasti ja inhimillisille virheille jää paljon vähemmän tilaa.

Maskupäätteen tilaat helpoiten olemalla meihin yhteydessä. Voimme tehdä puolestasi kauppiassopimuksen jolloin päätteet saa täyttämällä yhden lomakkeen. Valitsemme yhdessä sopivan mallin ja asennamme tarvittaessa päätteet käyttövalmiiksi.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Ota meihin yhteyttä

Mistä palveluista olet kiinnostunut?