Tapahtumat – Restolution
|
|

Tapahtumat

Vuokraamme kassoja ja maksupäätteitä kaikenlaiseen tapahtumakäyttöön. Kassat voi noutaa meiltä tai valita toimituksen pienempään tai isompaan tapahtumaan. Tarjoamme myös kassa + maksupääteyhdistelmiä sekä maksupäätteitä, joissa on minikassaominaisuuksia ja lompakkopalveluita. Toiminta voidaan toteuttaa ilman käteistä.

 

Voit valita Restolution ravintolakassan lisäksi tapahtumakassoja koko sesongin juhliin.

Näytä vähemmän Lue lisää

Tutustu vaihtoehtoihin

RestoGo

RestoGo on selkeä ja kevyt paketti, joka soveltuu erinomaisesti lisäkassaksi koko sesongin tapahtumiin. Helppokäyttöiseen ohjelmistoon on yhdistetty kosketusnäyttö ja kuittitulostin. RestoGo ei vaadi toimiakseen kiinteää verkkoyhteyttä. Tarvitset kassan käyttämiseen vain sähköpistokkeen.

RestoGo kassaan voidaan liittää integroitu maksupääte, jolloin summa siirtyy kassalta maksupäätteeseen automaattisesti. Varsinainen kuitin tulostaminen tapahtuu aina kassan nopealta ammattitulostimelta. Kassaan liitettävät Restolution maksupäätteet toimivat kassan tavoin mobiiliyhteyden avulla.

RestoMore

RestoMore yhdistää kassan, maksupäätteen ja kuittitulostimen. Ketterän palvelun ansiosta kassatoimintasi on aidosti liikkuvaa.

Langattomat maksupäätteet

Langattomat maksupäätteet sopivat tilanteisiin, missä maksaminen tapahtuu esimerkiksi ravintolan pöydässä. Valmistajien, kuten Netsin ja Verifonen langaton maksupääte takaa sujuvan maksutapahtuman ja myynnin liikkuvassa tai kiinteässä myyntipisteessä.

Palvele asiakkaitasi nopeammin

Restolution on Suomen johtava kassajärjestelmien toimittaja, ja olemme toimittaneet laitteita jo satoihin tapahtumiin vuosikymmenten ajan.
Meiltä löydätte sopivan ratkaisun tarpeidenne mukaan esimerkiksi päiväksi, viikonlopuksi tai kesä- / talvikaudeksi.
Vuokrattavat laitteet ovat aina ajanmukaisia malleja ja vuokrakantamme on useita satoja laitteita, joten tarvittaessa voimme räätälöidä teille tarjouksen isompaankin tilaisuuteen.
Laitteet toimitetaan käyttövalmiina, koulutamme halutessanne niiden käytön ja tukipalvelut ovat käytössänne arkisin, sekä maksullinen päivystyksemme palvelee vuoden jokaisena päivänä.

Vuosittain

0
tapahtumaa
0
+
kuittia
0
vuoden kokemus

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Ota meihin yhteyttä

Mistä palveluista olet kiinnostunut?