Tablettikassat – Restolution
|
|

Tablettikassat

Tablettipohjaiset kassaratkaisut sopivat tilanteissa, joissa kassoilta vaaditaan siirrettävyyttä tai toimintaa esimerkiksi langattomassa verkossa.

 

Tablettivalikoimaan on valittu tarkasti ravintoloille sopivia laitteita, joissa näytön kirkkaus ja kosketustuntuma ovat oleellisia! Laitteistojen akunkeston täytyy kaikissa tilanteissa kestää koko työvuoron ajan.

 

Esiasennamme ja toimitamme kassan yhtenä kokonaisuutena, joka toimitetaan käyttövalmiina. Tablettikassat ovat usein osa isompaa kassaverkostoa ja päätämme yhdessä, mikäli kassat palvelevat paremmin WiFi-verkossa tai mobiililiittymän kautta.

Näytä vähemmän Lue lisää

Tutustu vaihtoehtoihin

RestoGo tablet

Restolutionin sisäänrakennettu verkkokauppa voi julkaista tuotteet myös kassapäätteelle. Tee itsellesi täydellinen kevytkassapääte kirjautumalla sovellukseen ja valitsemalla oman verkkokauppasi sisältö. RestoGo kassa tekee itse pikanäppäimistön ja esittää kaikki tuotetiedot valmiina käyttöösi. Voit ryhmitellä niitä haluamallasi tavalla. Tuotekuvat ja lisätiedot päivittyvät suoraan Restolutionista. Kassasovellus vie kuittisi heti sähköiseen kuittiarkistoon ja voit halutessasi jakaa kuitin asiakkaallesi sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Kassaan saatavilla myös:

RestoEasy tablet

Nopea ja helppokäyttöinen RestoEasy ohjelmisto on valintasi, jos tärkeintä on nopeus ja helppokäyttöisyys. RestoEasy on parhaimmillaan kahviloissa, olutravintoloissa, pienemmissä ruokaravintoloissa, yökerhoissa, sekä pikaruoka -ravintoloissa.

Kassan ominaisuuksiin on valittu oikeat ominaisuudet, jotta myynti on mahdollisimman nopeaa ja hallittua. Kassa pitää huolen siitä, että myyjä ei voi myydä alkoholia lounaskortilla. Se rekisteröi kaikki tuotemyynnit ja korjaukset Restolution raportointiin, jossa voit analysoida myyjien toimintaa tarkasti.

Kassassa on pöytätoiminnot sekä keittiötulostusten jonotustoiminto, jolla voit itse päättää, koska tilauksesi menevät keittiöön. Kaikki valikoimissa olevat maksupäätteet ovat integroitavissa RestoEasy kassaan!

RestoSmart tablet

RestoSmart tablettikassa on ammattilaisen valinta! Nopea, helppokäyttöinen ja muokattavissa oleva kassaohjelmisto, joka on tarkoitettu pöytiintarjoiluihin sekä vaativiin ravintola-alan ympäristöihin. Erittäin laajasti integroitu myös useimpiin muihin ravintola-alan ohjelmistoihin, kuten sähköisiin maksutapoihin, varausjärjestelmiin, asiakkuudenhallintaan ja verkkokauppoihin.

Palvele asiakkaitasi nopeammin

Pysy askeleen edellä ruuhkasta, aamusta iltaan.

Kassamallit ovat suunniteltu palvelemaan erilaisia ravintolakokonaisuuksia.

RestoGo kassa on puhelimessa tai tabletissa toimiva kevyt ja ketterä kassaohjelmisto. RestoGo kassa soveltuu kaikkiin pop-up myymälöihin, tapahtumiin, pienempiin erikoisliikkeisiin ja kahviloihin.

RestoEasy kassa soveltuu erityisesti anniskeluravintoloille, lounasmyyntiin, kahviloille sekä pikaruokapuolelle.

RestoSmart kassa soveltuu erityisesti pöytiintarjoiluun ja tilanteisiin, joissa tarvitaan paljon erityisominaisuuksia sekä integraatioita muihin järjestelmiin.

Ota yhteyttä, suunnitellaan juuri sinulle paras kokonaisuus!

Kaikki järjestelmät ja laitteistot ovat saatavilla heti varastosta.

Asiantuntijamme auttavat kaikissa asennusvaiheissa. Koulutamme järjestelmän käytön ja asennamme laitteistot. Voit olla varma, että kaikki tapahtuu ajoissa ja oikein! Asiantuntijamme obat apunasi asennuksen ajan sekä sen jälkeen.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Ota meihin yhteyttä

Mistä palveluista olet kiinnostunut?