Restolution Go – Restolution
|
|

Restolution Go

Restolution Go on selkeä ja kevyt paketti, jossa helppokäyttöiseen ohjelmistoon on yhdistetty nykyaikainen kosketusnäyttö ja kuittitulostin. Restolution Go ei vaadi toimiakseen kiinteää verkkoyhteyttä, koska siinä on sisäänrakennettu mobiilidata mahdollisuus. Tarvitset kassan käyttämiseen vain sähköpistokkeen.

 

Restolution Go kassaan voidaan liittää integroitu maksupääte, jolloin summa siirtyy kassalta maksupäätteeseen automaattisesti. Varsinainen kuitin tulostaminen tapahtuu aina kassan nopealta ammattitulostimelta. Kassaan liitettävät Restolution maksupäätteet toimivat kassan tavoin mobiiliyhteyden avulla.

Näytä vähemmän Lue lisää

Lisää myyntipisteitä koko kesän juhliin

Restolution Go on helposti lähestyttävä ammattikäyttöön tehty kassa, jolla voi aloittaa uuden liiketoiminnan tai laajentaa nykyistä. Restolution Go toimii itsenäisenä kassana ja liittyy täydellisesti yhteen Restolution tuoteperheen kanssa.
Helpota kiireistä kesäsesonkia ja tilaa Restolution Go lisäkassaksi. Tehdään yhdessä tästä kesästä onnistunut.

Restolution Go

Ominaisuudet

Kosketusnäyttö ja kuittitulostin

Mobiilidata- ja WLAN -yhteydet

Automaattiset raportit

Maksupääte integroitavissa

Itsenäinen ja yhteensopiva

Restolution Go

Kuluttaja vaatii jo monikanavaisia ratkaisuja!
Restolution Go toimii täysin itsenäisenä kassana ja soveltuu ravintolan lisäksi myös melkein mihin tahansa toimialaan. Kaikki kassalla tehty myyntiin siirtyy automaattisesti talteen pakettiin kuuluvaan taustapalveluun. Taustapalvelu muodostaa yrittäjälle automaattisesti raportit liiketoiminnan seuraamiseen ja edelleen kirjanpitäjälle välitettäväksi. Tämä säästää kirjanpitäjän aikaa ja kauppiaan kuluja.
Mikäli yritykselläsi on jo ennestään käytössä muita Restolution tuoteperheen järjestelmiä voit liittää uuden Restolution Go kassan osaksi nykyistä ympäristöä, esim. salin lisäkassaksi tai terassien kausimyyntiin. Restolution Go tuotteen käyttöönotto on helppoa. Restolution Go voidaan liittää muutamassa hetkessä toimipaikan alle, jonka jälkeen siinä on käytettävissä kaikki samat myyntituotteen. Yhdistämisen jälkeen liiketoiminnan hallinta, seuranta ja pöytien käsittely tapahtuu kuten muillakin kassoilla.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Ota meihin yhteyttä

Mistä palveluista olet kiinnostunut?