Itsepalvelukassat – Restolution
|
|

Itsepalvelu­kassat

Tarjoa asiakkaalle nopeampi ja helpompi tilaus- ja maksukokemus itsepalvelukassoillamme, jotka sopivat moniin eri tilanteisiin, kuten lounas-, kahvila-, pikaruoka- ja muihin ruokaravintoloihin. Itsepalvelukassa tehostaa asiakaspalvelua ja nostaa keskiostosta todistettavasti.

Itsepalvelukanavan on näytettävä  oikealta ja sen täytyy kuvastaa ravintolan toimintatapaa sekä arvoja. Koulutustiimimme auttaa sinua toteutuksessa!

Näytä vähemmän Lue lisää

Itsepalvelukassa säästää sinun ja asiakkaidesi aikaa

RestoSelfi itsepalvelukassan ominaisuudet

Toiminta

Itsepalvelukassan avulla asiakas tekee itse halutun ostoksen ja maksun nopeammin, helpommin ja on tyytyväisempi. Itsepalvelukassalla voi myydä haluttuja tuotteita ja niihin suosituksia helpommin sekä enemmän.

RestoSelfi itsepalvelukassa rakennetaan kuvista ja kuvaavista tuoteteksteistä. Houkuttavat sisällöt kannustavat ostamaan lisää ja viihdyttävät asiakastasi. Keskiostos on tutkitusti suurempi, kun asiakas voi rauhassa itse päättää ostoksistaan.

Osa ravintolan kokonaisuutta

Maksettu tilaus siirtyy automaattisesti eteenpäin esimerkiksi keittiön tai baarin näytöille tai kirjoittimille. Iso kioskiratkaisu sopii moneen eri konseptiin, kuten lounas-, kahvila-, pikaruoka- ja muihinkin ravintoloihin. Itsepalvelukassaan voidaan liittää asiakkaan tunnistus. Tunnistuksen avulla voidaan esimerkiksi lounasosto siirtää asiakkaan työnantajalle osittain tai kokonaan.

Osa ravintolan kokonaisuutta

Maksettu tilaus siirtyy automaattisesti eteenpäin esimerkiksi keittiön tai baarin näytöille tai kirjoittimille. Iso kioskiratkaisu sopii moneen eri konseptiin, esimerkiksi lounas-, kahvila-, pikaruoka- ja muihinkin ravintoloihin. Itsepalvelukassaan voidaan liittää asiakkaan tunnistus. Tunnistuksen avulla voidaan esimerkiksi lounasosto siirtää asiakkaan työnantajalle osittain tai kokonaan.

Keittiönäyttö

Keittiönäyttöjärjestelmä korvaa perinteisen keittiökirjoittimen tarjoten helpomman tavan hallita tilauspainetta. Selkeä ja helppolukuinen näyttö soveltuu kaiken tyyppisiin ravintoloihin. Tärkeä ominaisuus on, että tilaukset esitetään samantapaisesti, kun perinteisellä kirjoittimella. Näin käytön suhteen ei tule yllätyksiä.

Eri lisävalinnat ja tilausyksityiskohdat on luonnollisesti tuotu erikseen esille näyttöjärjestelmään.

Näytöt hallinnoidaan samalla tavalla, kuin keittiökirjoittimet, joten kaikki tutut käyttötavat ja monikirjoitinympäristöt toimivat.

Näytön värit ja esitystavat voi itse kustomoida.

Lisäyksiä:
Lisäyksiä:

Noutonäyttö

Noutonäyttö on tuttu pikaruokaketjujen seiniltä ja tilaustavoista. Pikaruoka on kuitenkin vain yksi tapa esittää ja käyttää noutonäyttöä! Eri tyyppiset ravintolat voivat kaikki hyötyä noutonäyttöjen käytöstä sekä asiakasrajapinnassaan, että sisäisinä infonäyttöinä.

Restolution noutonäyttöjä käytetään sekä perinteisesti viestittämään asiakkaalle, että tilaukset ovat noudettavissa, mutta myös kosketusnäytöllisinä antamaan tarjoilijoille työkalut molemminpuoliseen keskusteluun keittiön kanssa. Noutonäyttö on myös erittäin käytännöllinen infonäyttönä esimerkiksi À la carte -ravintolassa tai infonäyttönä asiakkaille, jossa näytetään miten nopeasti tilaukset liikkuvat tällä hetkellä. Tieto houkuttelee usein asiakkaita, koska on paremmin ennustettu miten pitkään kestää ennen kun ruoka on valmiina nautittavaksi.

RestoSelfi itsepalvelukassan hyödyt

Asiakkaalle

Sinulle ja henkilöstölle

Itsepalvelukassa nykypäivän tarpeisiin

Kustomoidut ratkaisut!

Uudet asiakkaat löytävät itsepalvelukassat ja hyödyntävät aikaansa tehokkaasti ilman jonottamista.

Itsepalvelukassa tuottaa itsensä takaisin nopeasti ja parantaa ravintolan jonotuksen tilannetta antaen asiakkaille enemmän aikaa tilauksen tekemiseen. Tilaukset ovat tutkitusti suurempia itsepalvelun kautta osittain lisämyyntiehdotusten kautta ja myös siksi, että kulutuskäyttäytyminen on erilaista, kun tilauksen voi tehdä itse.

RestoSelfi itsepalvelukassat perustuvat ravintolajärjestelmän tuottamaan sisältöön. Ne ovat  osa monikanavaista palvelua, joka tuotetaan suoraan kassajärjestelmässä. Ei ole mitään tarvetta ylläpitää sisältöä tai esimerkiksi tuotekuvia erikseen kassajärjestelmän, verkkokaupan ja itsepalvelukassojen suhteen.

Laitteet toimitetaan ja asennetaan käyttövalmiina. Palvelumuotoilijamme auttavat tekemään ulkoasusta ja asiakaskokemuksesta ravintolasi toimintaa parhaiten tukevaksi.

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Ota meihin yhteyttä

Mistä palveluista olet kiinnostunut?