Itsepalvelukassa tarjoaa paremman tilaus- ja ostokokemuksen - Restolution
|
|

Itsepalvelukassa tarjoaa paremman tilaus- ja ostokokemuksen

Tarjoa asiakkaalle nopeampi ja helpompi tilaus- ja maksukokemus itsepalvelukassalla, joka sopii moniin eri tilanteisiin, kuten esimerkiksi lounas-, kahvila-, pikaruoka- ja muihin ruokaravintoloihin. Itsepalvelukioski tehostaa asiakaspalvelua ja nostaa keskiostosta todistettavasti. 

Itsepalvelukassa mahdollistaa asiakkaiden tilata ruokia ja juomia itsenäisesti, mikä nopeuttaa ja helpottaa ravintolan toimintaa. Itsepalvelukassa parantaa asiakaskokemusta, sillä asiakkaat eivät joudu odottamaan saadakseen palvelua. Itsepalvelukassalta tilauksen teko käy turvallisesti ja hygieenisesti, mikä on erityisen tärkeää nykypäivänä. Lisäksi henkilöstökustannukset vähenevät henkilöstön tarpeen pienentyessä.

Itsepalvelukassa tehostaa ravintolan toimintaa

Itsepalvelukassan avulla ravintolan on helpompi seurata tilauksia ja hallita varastoa. Tämä parantaa ravintolan tehokkuutta ja antaa henkilöstölle mahdollisuuden keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin, kuten tarjoiluun ja asiakaspalveluun.

Lisäksi itsepalvelukassa mahdollistaa ravintolan valikoiman laajentamisen tarjoamalla enemmän ruokia- ja juomavaihtoehtoja, mikä nostaa todistetusti asiakkaan keskiostoksen määrää. Asiakkaat voivat helposti tilata lisää ruokia sekä juomia ilman, että henkilökunnan työmäärä kasvaa.

Itsepalvelukassa on erittäin suositeltava vaihtoehto ravintoloille, jotka haluavat parantaa asiakaskokemusta, vähentää kustannuksia ja kasvattaa keskiostoksen määrää. 

Mitä etuja itsepalvelukassa tuo?

 1. Parempi asiakaskokemus
  Itsepalvelukassan avulla asiakas tekee itse halutun ostoksen ja maksun nopeammin, helpommin ja on tyytyväisempi.   
 2. Vähemmän henkilöstökustannuksia
  Itsepalvelukassan avulla ravintolassa tarvitaan vähemmän henkilökuntaa, mikä vähentää kustannuksia ja parantaa liiketoiminnan tehokkuutta.
 3. Parempi hygienia ja turvallisuus
  Itsepalvelukassalla asioidessaan asiakkaat ovat riittävän etäisyyden päässä henkilöstöstä, mikä lisää niin asiakkaiden, kuin henkilöstön turvallisuutta.
 4. Helpompi tilauksen seuranta ja hallinta
  Itsepalvelukassan avulla ravintolan on helpompi seurata tilauksia ja hallita varastoa. Maksettu tilaus siirtyy automaattisesti eteenpäin esimerkiksi keittiön tai baarin näytöille tai kirjoittimille.
 5. Lisää euroja kassaan
  Itsepalvelussa voi myydä haluttuja tuotteita, ja niihin suosituksia helpommin ja enemmän. Kassa rakennetaan kuvista ja kuvaavista tuoteteksteistä jotka kannustavat ostamaan lisää ja viihdyttävät asiakastasi. Keskiostos on tutkitusti suurempi kun asiakas voi rauhassa itse päättää ostoksistaan.

Joko teidän ravintolassa hyödynnetään itsepalvelukassoja? Jos ei, niin katsotaan yhdessä liiketoimintaanne tukevat Restolutionin ratkaisut. Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soita meille +358 9 343 6060, henkilöstömme on täällä teitä varten!

Artikkelien selaus